03 June 2009

BLOG TAK DAPAT MENGUBAH DUNIA...

APABILA diajukan pertanyaan kepada seorang kawan; kenapa dah lama dia tak updatekan blognya yang semakin bersawang; dia menjawab yang dia dah tak yakin lagi dengan penulisan blog. Katanya; penulisan blog takkan dapat mengubah dunia!

Kepada sesape yang kurang setuju dengan pendapat kawan aku tu dan mahu menasihatkan beliau, bolehlah ke sini...

7 comments:

azmietaha said...

Kalau BLOG tu kena BLOCK mungkin tak merubah apa-apa! Bersawanglah jawabnya.

D'Rimba said...

Blog dapat dimanfaatkan.......

azmietaha said...

Hang tak updated BLOG tak berubah apa-apapun...

Cuba hang ceghita kelam kabut kat Ganu ka apa kaa baru seronok.

p/s: PYAN ada tak RAKSAKSA yang bernama DRISS yang tertimbus kat runtuhan stadium tu?

budak kampung online said...

BLOG MAMPU MENGUBAH MINDA JADI CERIA, MARAH, SEDIH, KETAWA DAN MENAIK...SENSORED... KAH..KOH..KEH..

wakaradesign said...

keh keh keh..
biar la.
masing-masing punya hal..

H. Fansuri said...

blog mungkin boleh mengocak ketenangan dalam parti politik walaupun ia tak dapat mengubah dunia!

gayour said...

manusia yang diberi akal yang boleh mengubah, mengurus, memakmur dan menjahanamkan dunia ni tanpa perlu blog!

KILLKILLKILL!
DIEDIEDIEEEEEE!